• Micro deep drawing

  Micro deep drawing

  Professional and custom deep drawing with Mubion
 • Advanced machinery

  Advanced machinery

  Europe's most advanced precision deep drawing.
 • We listen to you

  We listen to you

  Every project is different. We listen to you.
 • Projects in all industries

  Projects in all industries

  See what we make for different industries.

Trios (Mubion) & JPT winnaars Achterhoekse Innovatieprijs 2017

Op de Ondernemersdag van het InnovatieFestival 2017, zijn Trios Precision Engineering & JPT samen met Sirius Medical Systems de winnaars geworden van de 3e editie van de Achterhoekse Innovatieprijs. Deze bedrijven hebben samen de MaMaLoc ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit is een chirurgische techniek waarbij borstkankertumoren vóór de operatie worden gemarkeerd met een zeer kleine magnetische marker. Het publiek, voor een groot deel ondernemers uit de Achterhoek, koos live de winnaar uit drie genomineerden door online met de smartphone te stemmen.

Genomineerden

De prijs werd overhandigd door Wilbert Menkveld van Nijhuis Water Technologies, de winnaar van vorig jaar. Namens de winnaars namen Ronald Reurink (Trios), Mark Jansen (JPT) en Hubert Martens (Sirius) de prijs in ontvangst. De andere genomineerden waren VB-Airsuspension uit Varsseveld samen met Visser Leeuwarden en Hittech Bihca uit Winterswijk samen met ZEISS Duitsland.

Uniek in microdieptrekken

JPT, Jansen Precisie Techniek uit Borculo, heeft samen met TRiOS Precision Engineering uit Neede de MaMaLoc ontwikkeld. Dit is een chirurgische techniek waarbij borstkankertumoren vóór de operatie worden gemarkeerd met een zeer kleine magnetische marker. Hiermee kan een chirurg de tumoren veel nauwkeuriger lokaliseren en behandelen, wat tevens een veel beter cosmetisch resultaat oplevert. Deze techniek wordt momenteel door Sirius Medical Systems uit Eindhoven op de medische markt geïntroduceerd. Ronald Reurink van Mubion (Trios) over hun innovatie: “We zijn vrijwel uniek in de wereld voor wat betreft micro dieptrekken, het snel en precies dieptrekken van hele kleine producten.

 

How can we help you?

Leave us a note

 

Get in touch immediately

Phone

+31 545 29 21 60

Mail

info@mubion.com

Directions

Navigate